Een greep uit mijn kerstverhalen voor kinderen:

Het Kerstfeest van de kabouter
Elk jaar houden de kabouters een groot kerstfeest in hun kabouterhol. Alle kabouters zijn van harte welkom. Maar op één voorwaarde: ze moeten wel hun kaboutermuts op hebben. Anders mogen ze niet naar binnen.
Ca. 10 minuten. Kinder- of familieverhaal, vanaf 4 jaar.

De Wolvin in de Kerstnacht
Een donkere winternacht. De wolven huilen van de honger en een ijskoude stormwind loeit rond het hutje van de schaapherder. Buiten klinkt hulpgeroep. Wat zou jij doen? Zou je naar buiten gaan, om te redden?
Een prachtige legende over vriendschap tussen mens en dier.
Ca. 10 minuten, voor kinderen en/of volwassenen.

Goudhaartje
Er was eens een schaapje met een hart én een vacht van goud. De schaapherder hield heel veel van haar. Maar toen reed de koning voorbij in zijn draagkoets. ‘Stop!’ riep hij tegen zijn lakeien. ‘Een schaap van goud… dát moet ik hebben. Dan word ik nog rijker dan ik nu al ben!’ 
Ca. 15 minuten, voor kinderen en/of volwassenen.

Anna en de Prins
De kleine Anna verdwaalt hopeloos in een donker bos. Moe en verdrietig gaat ze zitten onder een oude, dikke boom. Maar is het wel een boom… of is het een mens? De boom vraagt Anna hem te helpen zijn betovering te verbreken. Het is een moeilijke en gevaarlijke opdracht… Maar dankzij het publiek komt het gelukkig allemaal goed!
Ca. 20 minuten, vanaf 4 jaar.

 Komende voorstellingen

 

IN VERBAND MET DE CORONA-MAATREGELEN KAN IK OP DIT MOMENT GEEN VOORSTELLINGEN GEVEN.